Pure Coach

Persoonlijke aandacht en individuele begeleiding voor medewerkers zijn tegenwoordig onmisbare elementen binnen een organisatie. Deze aanpak zorgt ervoor dat medewerkers zich beter bewust zijn van hun kennen en kunnen in hun baan. Zo worden kwaliteiten optimaal ingezet en met meer voldoening resultaten behaald.

Coaching draait om verandering door inzichten en motivatie. Het gaat er om wat jij wilt bereiken en hoe jij je doelen kunt gaan verwezenlijken.

De coaches van Pure Talent hebben alles een gedragswetenschappelijke achtergrond en houden van een heldere en concrete aanpak. Doelgericht en confronterend werken we aan zaken die voor jou belangrijk zijn. Door middel van huiswerkopdrachten ben je ook tussen de coachingssessies actief aan de slag met jouw ontwikkeling.

Een echte dame zegt NEE! - Assertiviteit

Ook wel eens moeite met het uiten van je mening of het ‘nee’ zeggen op een vraag van je collega? Bij de workshop Een echte dame zegt NEE! draait alles om assertief optreden, wat wil zeggen dat je op een prettige wijze voor jezelf kunt opkomen en zelfbewuster optreedt met respect voor de ander.

Persoonlijk Leidinggeven voor managers

"Er zijn honderd wegen die naar Rome leiden. Wat is nou de beste weg die naar je medewerkers leidt?" Hoe kun je de kwaliteiten uit iemand halen? Hoe geef je leiding door de ander te motiveren? In deze training behandelen verschillende wegen die naar een gemotiveerde medewerker leiden. Verschillende beïnvloedingstijlen, gespreksvaardigheden en competentiegericht leidinggeven komen aan bod.

Pure Women - Persoonlijke Coaching

De Pure Women Coach richt zich op de ontwikkeling van de jonge carriere vrouw. In de coachingtrajecten richten we ons op zaken waar jij als vrouw tegen aan loopt tijdens jouw weg naar de top.

Coaching na training

Als aanvulling op een training met je team biedt de Pure Coach je de mogelijkheid om een vervolgtraject in te zetten. In een coachingstraject worden de vaardigheden verder geïnternaliseerd en toegespitst op jouw niveau en behoefte.

Individuele coaching

Je wilt beter functioneren, vanuit je eigen kracht en werken aan je zelfinzicht. In de individuele coachingstrajecten wordt dit jouw doel. Bijna altijd betekent dit hard werken aan jezelf, maar het resultaat is meer plezier in werk en prive, energie en een nieuwe kijk op wat voor jou de essentie is.

Coaching on the job

Wij gaan mee de werkvloer op en lopen mee met een deel van je normale werkdag. Vervolgens kijken we samen hoe we jouw werk leuker en effectiever kunnen maken. Knelpunten worden zichtbaar en de concrete feedback en opdrachten van je coach kun je direct in de praktijk toepassen.