Sales & Service

U kunt hieronder een keuze maken uit ons aanbod trainingen op het gebied van sales & service:

Gebruik je gunfactor - Adviserend verkopen

De wijze waarop de klant benaderd en behandeld wordt is van groot belang voor het adviseren en verkopen. Streef naar een hogere klantentrouw en klanttevredenheid, zorg voor dat je de gunfactor bent in het verkoopgesprek.

In de training wordt de deelnemer zich bewust gemaakt van zijn persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden in het adviserend verkoopgesprek.

Verkoop jezelf in 1 minuut - Snel & effectief netwerken

In deze workshop gaan we op een actieve en dynamische wijze aan de slag met een specifieke vorm van netwerken: speeddating. Het doel van speeddaten is een originele wijze om kennis te maken, elkaar beter leren kennen en op een snelle en effectieve wijze je product, bedrijf of business te verkopen of te ontdekken hoe je elkaar kan versterken. Elke gesprekspartner probeert mee te denken waar zij van dienst kan zijn bij het verwezenlijken van doelen van de ander. Want iedereen heeft een netwerk achter zich, dat hij kan inschakelen voor de ander.

Het visitekaartje - Klantgericht telefoneren

Professioneel telefoongebruik is vaak lastiger dan het lijkt. Door het ontbreken van de non-verbale communicatie kunnen veel valkuilen ontstaan. De kern van een klantgericht telefoongesprek zit in het kunnen leiden en sturen van het gesprek. In de training / workshop staan deze aspecten centraal. Aan de hand van een gespreksstructuur, communicatieve vaardigheden en de telefoonetiquette wordt er gewerkt naar professioneel en klantgericht telefoneren.

Kritische klant - Omgaan met agressie

Berichtgevingen over zinloos geweld, bedreigingen, intimidatie en andere vormen van agressie zijn in deze tijd eerder een gegeven dan een uitzondering. De klant van nu is mondig, zelfbewust en kritisch. Mede door stress, hoge werkdruk en de snelle maatschappij, kan agressie door de klant worden ingezet om een doel te bereiken. In de training herkennen de deelnemers verschillende vormen van agressie en krijgen zij handvaten om deze te voorkomen en hoe hierop te reageren.

It's all about you - Persoonlijk Presenteren

De basis van een goede presentatie zit niet alleen in de inhoud, maar voornamelijk in de manier van presenteren.

Koning Klant - Klant- en servicegerichtheid

Bij klantgerichtheid, serviceverlening en klantvriendelijkheid draait het allemaal om één ding. Zorg dat de klant zich gezien voelt! Hiervoor is het belangrijk om eerst naar jezelf en de organisatie te kijken. Want vergeet niet: JIJ bent het visitekaartje!

Standbemanning: Een vak apart

Op een beurs staan is een kwetsbare aangelegenheid. Wanneer je het goed aanpakt, kan dit positieve gevolgen hebben voor de toekomst. Een sterke eerste indruk is belangrijker dan je denkt!