Pure personal

Pure Talent biedt persoonlijke trainingen aan werknemers, werkzoekenden, studenten en vrijwillgers. In de trainingen staat persoonlijke ontwikkeling centraal. U kunt hieronder een keuze maken uit ons trainingsaanbod.

Tijd is geld - of geluk!

Stress, hoge werkdruk en burn-out zijn bekende verschijnselen in de huidige samenleving. Wanneer men hiermee te maken krijgt is het vaak lastig nog overzicht en rust te vinden in de werkzaamheden en het dagelijkse leven. In deze training/workshop wordt de deelnemer bewust gemaakt van zijn persoonlijke tijdsbesteding en besteden we aandacht aan het verbeteren van het eigen time management om hiermee tot meer overzicht, rust en werkplezier te komen. Kortom: tijd is geluk!

Een echte dame zegt NEE! - Assertiviteit

Ook wel eens moeite met het uiten van je mening of het ‘nee’ zeggen op een vraag van je collega? Bij de workshop Een echte dame zegt NEE! draait alles om assertief optreden, wat wil zeggen dat je op een prettige wijze voor jezelf kunt opkomen en zelfbewuster optreedt met respect voor de ander.

Persoonlijk Leidinggeven voor managers

"Er zijn honderd wegen die naar Rome leiden. Wat is nou de beste weg die naar je medewerkers leidt?" Hoe kun je de kwaliteiten uit iemand halen? Hoe geef je leiding door de ander te motiveren? In deze training behandelen verschillende wegen die naar een gemotiveerde medewerker leiden. Verschillende beïnvloedingstijlen, gespreksvaardigheden en competentiegericht leidinggeven komen aan bod.

Persoonlijke Effectiviteit

Als je gericht wilt zijn op je persoonlijk functioneren en hierop invloed wilt uitoefenen en effectiever wilt worden in het bepalen en bereiken van eigen doelen en in de communicatie met anderen, kan de training / workshop Persoonlijke Effectiviteit waardevol zijn.

It's all about you - Persoonlijk Presenteren

De basis van een goede presentatie zit niet alleen in de inhoud, maar voornamelijk in de manier van presenteren.

Stand out of the crowd - Zakelijke presentatie

In deze workshop kijken we naar je zakelijke kledingstijl. Je ontvangt tips voor het kiezen van je kledingstijl om de boodschap die jij wilt overbrengen meer kracht bij te zetten. Hierbij besteden we zowel aandacht aan afstemming op je klanten als op collega’s.

Je presentatie kan helpen je boodschap te onderstrepen en gemakkelijker je doel te bereiken. Welke kledingstijl je draagt, voegt iets toe aan je communicatie én past bij jou. Aan de hand van modetrends, pasvormen en etiquette, kijken we onder welke stijltype je valt en ontvang je persoonlijk advies. Het resultaat is een intensiever en completer beeld van je persoonlijke stijl en uitstraling.